Onder leiding van de trainers Stijn Koolschijn en Marc Sprenkeler van Tennisvereniging Ruurlo  hebben de kinderen mee gedaan met allerlei Tenniskids oefeningen. Foto: PR.
Onder leiding van de trainers Stijn Koolschijn en Marc Sprenkeler van Tennisvereniging Ruurlo hebben de kinderen mee gedaan met allerlei Tenniskids oefeningen. Foto: PR. (Foto: )

TV Ruurlo kijkt terug op geslaagde vriendjes- en vriendinnetjesweken

RUURLO – Ondanks het wisselvallige weer hebben veel kinderen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om met een vriendje of vriendinnetje mee te gaan naar de tennisles. Onder leiding van de trainers Stijn Koolschijn en Marc Sprenkeler van Tennisvereniging Ruurlo (TVR) hebben de kinderen mee gedaan met allerlei Tenniskids oefeningen. Tenniskids is een programma van de KNLTB speciaal voor kinderen tot en met twaalf jaar. Aansluitend aan de vriendjes- en vriendinnetjesweken is er een 'Maak kennis met tennis' actie. Wil uw kind ook kennismaken met tennis? Geef hem of haar dan op voor de kennismakingsserie van zeven lessen voor vijfendertig euro tot aan de zomervakantie. In de week van 20 mei start Tennisvereniging Ruurlo hiermee. De lessen starten op woensdag 22 mei van 16.00 tot 17.00 uur, donderdag 23 mei van 17.00 tot 17.45 uur en op vrijdag van 14.45 tot 15.30 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar marc.sprenkeler@kpnmail.nl. Vermeld daarbij ook op welke dag uw kind de tennislessen wil volgen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden