AC Horsens presteert momenteel zeer sterk in de U19 Drenge Divisionen, de op één na hoogste Deense jeugd-divisie. Foto: PR.
AC Horsens presteert momenteel zeer sterk in de U19 Drenge Divisionen, de op één na hoogste Deense jeugd-divisie. Foto: PR. (Foto: )

AC Horsens vervangt Radnicki Niš op Karel Stegeman Toernooi

AC Horsens vervangt Radnicki Niš op Karel Stegeman Toernooi

RUURLO – De afgelopen periode bereikten de organisatoren van het Karel Stegeman Toernooi signalen uit Servië, die de haalbaarheid van de deelname van Radnicki Niš enigszins onzeker leken te maken. Nadat Radnicki enige tijd van de voetbalvereniging Ruurlo was gegund om helderheid te verschaffen, heeft de toernooiorganisatie de knoop doorgehakt en de deelname van de Serviërs gecanceld toen er, na herhaald aandringen nog steeds geen duidelijkheid gegeven kon worden. Als vervanger komt het Deense AC Horsens, dat vorig jaar op het Karel Stegeman Toernooi debuteerde als last-minute vervanger van het Servische FK Brodarac. AC Horsens presteert momenteel zeer sterk in de U19 Drenge Divisionen, de op één na hoogste Deense jeugd-divisie. Het team gaat met nog vier wedstrijden te spelen aan kop samen met AB Akademisk Boldklub.

Meer berichten