Initiatiefneemster Pauline van Veen (links) met andere betrokkenen bij de Kluntjespot in Haarlo. Foto: PR
Initiatiefneemster Pauline van Veen (links) met andere betrokkenen bij de Kluntjespot in Haarlo. Foto: PR (Foto: )

Berkellands duo geeft bijzonder huiskamerconcert in Kluntjespot Haarlo

HAARLO - Op vrijdagavond 24 mei vindt er in de Kluntjespot in Haarlo een bijzonder huiskamerconcert plaats met medewerking van het Borculose duo Carlijn & Eelco in het kader van de Nationale Dag 'Aandacht voor Sterven'.

Initiatiefneemster Pauline van Veen legt uit: "Altijd hetzelfde liedje… misschien geldt dat ook wel voor jou. Dat ene nummer dat je altijd weer raakt. Omdat het herinneringen oproept, je kracht geeft of verwoordt hoe jij in het leven staat. Het nummer waarvan je zegt: Dat mag je op mijn uitvaart draaien." Wie zich daarin herkent en die keuze graag met anderen wil delen, wordt van harte uitgenodigd om vrijdagavond 24 mei naar de Kluntjespot te komen en te genieten van een ongetwijfeld inspirerende en muzikale avond, die in het teken staat van de Nationale Dag Aandacht voor Sterven van het Landelijk Expertisecentrum Sterven.

Op deze luchtige en originele manier wil de Achterhoekse organisatie van dit bijzondere evenement aandacht geven aan het besef van onze sterfelijkheid. Aandacht geven aan de dood, door stil te staan bij het leven. Met muziek, gedichten, bloemen, foto's en mooie woorden.

"Is er een nummer dat jou op een heel speciale manier inspireert of waar je gewoon mooie herinneringen aan hebt? Laat het weten en misschien wordt jouw persoonlijke 'Levenslied' op vrijdag 24 mei dan muzikaal vertolkt door Carlijn & Eelco. Natuurlijk zijn ook degenen die liever luisteren naar de keuzes van anderen, van harte welkom! De avond begint om 19.30 uur en duurt tot een uur of negen. Entree is gratis en aanmelden is alleen nodig als je een muziekkeuze wilt doorgeven. Dat kan via tel. 06-18195023 of door een e-mail te sturen naar info@paulinevanveen.nl.

Meer berichten