Gerrit Rensink overhandigt de cheque aan Alex Arentsen (links). Foto: Rob Stevens
Gerrit Rensink overhandigt de cheque aan Alex Arentsen (links). Foto: Rob Stevens (Foto: )

Geesterse Blaozers doneert 500 euro aan De Zunnekamp

GEESTEREN - Veel (buurt)verenigingen in Geesteren maken gebruik van Dorpshuis De Zunnekamp. En ook zijn er veel activiteiten met een minder vaste regelmaat. Af en toe is het dan goed elkaar te spreken om zaken onderling af te stemmen en ervaringen te delen. Daarom is er een Vereniging De Zunnekamp waarvan de gebruikers lid zijn. Dinsdagavond was de jaarlijkse vergadering waarop men elkaar trof. Het eerste agendapunt van de bijeenkomst betrof de overhandiging van een cheque. Van één van de gebruikers van de Zunnekamp, De Midwinterhoornblaozers Geesteren, aan Vereniging De Zunnekamp.

Door Rob Stevens

De Midwinterhoornblaozers in Geesteren gebruiken het dorpshuis gedurende de winterperiode om te vergaderen en om gezamenlijk hun blaasvaardigheden te oefenen. Elke winter organiseren ze tweede kerstdag een midwinterwandeltocht om hun bezigheden van te betalen. Dat is goed voor de clubkas. Meestal blijft er aan het eind van het blaasseizoen dan wel een bedrag over waarvoor steevast een goed doel wordt gezocht. Zoals ook dit jaar. En zo kwam het dat afgelopen dinsdag de voorzitter van de midwinterhoornblaozers, Gerrit Rensink, een cheque van vijfhonderd euro overhandigde aan de penningmeester van vereniging De Zunnekamp, Alex Arentsen.

Terwijl Alex als penningmeester dankbaar de donatie in ontvangst nam mijmerde zijn schoondochter Inge Rensink, waarnemend voorzitter van vereniging De Zunnekamp, over een goede bestemming van het geld. Inge dacht hardop en sprak het bestuur en een zevental aanwezige midwinterhoornblaozers toe: "Een idee voor een bestemming hebben we nu nog niet. Maar de volgende bestuursvergadering komt dat op de agenda. We zullen er in ieder geval voor zorgen dat deze gift besteed wordt aan een zichtbare en tastbare bestemming in De Zunnekamp. Blaozers; hartelijk dank voor deze mooie donatie."

Meer berichten