De meisjes van Kiezel en Kei. Foto: PR
De meisjes van Kiezel en Kei. Foto: PR (Foto: )

School Noord (jongens) en Kiezel en Kei (meisjes) naar de regiofinales

BORCULO - Het was woensdag prima voetbalweer voor de kinderen van de groepen 5 en 6. Twintig teams waren naar de Wildbaan gekomen voor een heerlijke voetbalmiddag. Net als vorige week werd er ook vandaag gevoetbald volgens de nieuwe richtlijnen van de KNVB en dat betekende voor de groepen 5 en 6 een kwart veld en 6 tegen 6 en dat was natuurlijk best wel even wennen, maar met de aanwijzingen van vaders aan de lijn ging dat best wel lukken. Het was fijn, dat ook deze dag veel ouders, opa's en oma's langs de lijn stonden en natuurlijk hadden ook weer meesters en juffen de tijd genomen, om 'hun' kinderen aan te moedigen.

De meisjes streden in een poule van zeven om de poule winst, en dat was gelijk de toernooi winst. De poule werd gewonnen door de Kiezel en Kei en zij mogen Borculo op 15 mei vertegenwoordigen op het regiotoernooi in Eerbeek. Bij de jongens werd de finale gespeeld door School Noord groep 6 en de St. Jorisschool groep 5 en deze strijd werd met 6-1 gewonnen door School Noord, waarmee zij de terechte winnaar werden en samen met de meiden van de Kiezel en Kei op 15 mei naar Eerbeek gaan.
Ook bij dit toernooi waren veel vrijwilligers actief om alles in goede banen te leiden en dat lukte prima, waarvoor hartelijk dank.
Volledige uitslag: jongens: 1. School Noord Groep 6; 2. St Jorisschool Groep 5; 3. Keikamp 2; 4. Keizel en Kei. Meisjes: 1. Kiezel en Kei; 2. Heuvelschool; 3. St. Joris school 1; 4. School Noord.

Meer berichten