Als de voorverkoop van de abonnementen een voorteken is van de verloop van de rest van het komend zwemseizoen dan kan het personeel van zwembad De Meene 'de borst nat maken'. Foto: PR.
Als de voorverkoop van de abonnementen een voorteken is van de verloop van de rest van het komend zwemseizoen dan kan het personeel van zwembad De Meene 'de borst nat maken'. Foto: PR. (Foto: )

Recreatiebad de Meene klaar voor zwemmers

RUURLO - De weergoden leken er in het paasweekend al zin in te hebben, maar ze moesten de voeten nog even droog houden: vanaf dinsdag 23 april kan er weer gezwommen worden in recreatiebad de Meene.

Na een aantal maanden keihard werken door een aantal fanatieke vrijwilligers samen met een aantal vaste personeelsleden ligt het Ruurlose zwembad er weer prachtig bij. De bezoekers kunnen zich verheugen op een aantal vernieuwingen. Zo worden de allerkleinsten verwend met nieuwe water-speel-toestellen. Een langgekoesterde wens van het bestuur van Stichting Zwembad Ruurlo is hiermee in vervulling gegaan. Ook is gehoor gegeven aan een van de opmerkingen uit de vorig seizoen gehouden enquête, waarin het zwembad overigens hoog scoorde bij de bezoekers: een aantal keer werd melding gedaan van pijnlijke voeten vanwege de versleten toplaag van de 'bejaarde' tegels. Vorig jaar werd een klein gedeelte al vervangen, en dit voorjaar is opnieuw een groot stuk vernieuwd, rondom de Plaza. Dus niet alleen in het (zoute) water is het genieten maar ook op de kant. Verder is het bestuur benieuwd of het de bezoekers op zal vallen dat de het water warmer is, nu de machinekamer een flinke renovatie achter de rug heeft.

Prima voorverkoop
Inmiddels is de uitstekend verlopen voorverkoop weer achter de rug. Als die een voorteken is van de verloop van de rest van het komend seizoen dan kan het personeel de borst natmaken, aldus voorzitter Erik Aagten van Stichting Zwembad Ruurlo. "Het zou geweldig zijn wanneer het recreatiebad ook dit seizoen het best bezochte zwembad van de Achterhoek wordt. Uiteraard is dit afhankelijk van de welgezindheid van de weergoden."
Het zwembad is de komende dagen geopend van 13.00 tot 19.00 uur. Na Koningsdag (gesloten) gelden de normale openingstijden. Meer informatie op de website.

www.zwembad-demeene.nl

Meer berichten