SFB-Uitje naar Zlimthuis

BERKELLAND - Op dinsdag 30 april organiseert de Sport Federatie Berkelland (SFB) een uitje naar het ZLIM-thuis Beleefhuis in Doetinchem voor haar deelnemers van de Valpreventiegroepen.

Het Beleefhuis is een uniek slim huis waar u zich kunt laten inspireren en adviseren over woningaanpassingen die u langer comfortabel en veilig thuis laten verblijven. In dit slimme huis wordt u voorzien van tips en advies en ervaart u de meest uiteenlopende oplossingen. Zoals aan comfort verhogende producten en de naadloze installatie daarvan, maar ook aan: inbraakbeveiliging, val- en brandpreventie, domotica, persoonsalarmering en mantelzorg. Omdat de bussen nog niet helemaal vol zitten is er nog ruimte voor 60-plussers om mee te gaan naar Doetinchem. Het wordt een leerzame, interessante en gezellige ochtend of middag met drie activiteiten. De activiteiten voor dit uitje zijn: uitleg en rondleiding in het Beleefhuis door een medewerker van Zlimthuis; rondleiding in het archief door een medewerker van het Erfgoed en spelopdrachten door medewerkers van de Sport Federatie Berkelland.
Deeelnemers moeten hun eigen lunchpakketje meenemen en de kosten zijn tien euro, contant te betalen bij vertrek. Bus 1 vertrekt om 8.30 uur vanaf Grand Café de Hofmaat in Neede en is om 14.30 uur weer terug in Neede. Deze bus stopt ook in Eibergen op de parkeerplaats van de Pickerhal om op 8.50 uur mensen op te pikken en zal daar rond 14.10 uur weer terug zijn. Bus 2 vertrekt om 11.45 uur vanaf Kulturhus 't Stieltjen aan de Wolinkweg 12 in Haarlo en rijdt door naar het Andriessenhuis in Borculo aan de Koppeldijk (12.00 uur) en rijdt door naar het Hemminkhof in Ruurlo aan de Wildenborchseweg 15(12.20 uur) en dan door naar Doetinchem. De verwachtte terugkomsttijden zijn: Ruurlo: 17.05 uur, Borculo 17.25 uur en Haarlo 17.40 uur. Opgeven kan bij de SFB via john@sportfederatieberkelland.nl of bel 0545-476727/06-23670900.

Meer berichten