Sylvia en, op de bank, eigenaar Melanie vertellen graag meer over het slenderen. Foto: Kyra Broshuis
Sylvia en, op de bank, eigenaar Melanie vertellen graag meer over het slenderen. Foto: Kyra Broshuis (Foto: )

Open dag bij Beweegstudio de Bank in Borculo

Zondag 5 mei: 'Van de bank óp de bank'

Door Kyra Broshuis

BORCULO - Beweegstudio De Bank aan de Spoorstraat 16 in Borculo is sinds januari in andere handen. Onderneemster Melanie Rusink, ook eigenaresse van Salon Melanie in Ruurlo, heeft de studio overgenomen. Silvia van Onna is het gezicht van het bedrijf en is in de studio aanwezig om klanten uitleg te geven en te begeleiden.

Inspanning en ontspanning
De bewegingsbanken in de studio, twaalf in totaal, zijn zo opgesteld dat de klanten een compleet circuit kunnen afleggen, legt Silvia uit. "We hebben zes verschillende banken; van elk twee. Die staan naast elkaar opgesteld, dat vinden klanten, die hier met z'n tweeën komen, erg prettig. We hebben klanten die lichamelijke klachten hebben maar ook veel klanten die hier komen om te ontstressen. Het is heel ontspannend om op de bewegingsbanken te liggen. En het mooie is, het is geschikt voor iedereen omdat het onbelast is." Iedere bankoefening kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld gewichten. "Je kunt het zo intensief maken als je zelf wil. Ik ben altijd aanwezig om de klanten te begeleiden."
Ondanks de ontspanning, werken de banken wel degelijk spierversterkend en het lichaam wordt er strakker van. "Dat merken vrouwen vooral aan de vermindering van hun cellulite", vertelt Melanie. "Na een sessie voel je fit en ontspannen terwijl je in verhouding toch drie kilometer hebt gewandeld en zo'n negentig sit-ups hebt gedaan. Naast het slenderen, zoals het gebruik van de bewegingsbanken ook wel wordt genoemd, bieden we ook een combinatie van beweging en voeding. Het gaat niet om een dieet maar om aanleren anders te eten met aanvullende supplementen. Het is vooral een levenswijze."

'Kom proefliggen'
Bij beweegstudio De Bank wordt uitsluitend op afspraak gewerkt. "Het is aan te bevelen om twee maal per week te komen, één keer per week is wel minimaal om resultaat te ondervinden. Sportkleding hoeft niet, wel makkelijk zittende kleding. Mensen komen immers ook puur voor de ontspanning."
Wie eens wil ervaren wat slenderen kan brengen, kan terecht op zondag 5 mei, tijdens de Voorjaarsfair. Dan is er een open dag bij de studio van 12.00 tot 16.00 uur. "Iedereen is van harte welkom om te komen proefliggen en informatie te krijgen over voeding en beweging", zo luidt de uitnodiging van Silvia en Melanie.

De reguliere openingstijden van de studio zijn op maandag van 08.30-12:30 uur en van 18.00 tot 21.30 uur, op dinsdag en woensdag van 08:30 tot 12.30 uur, op donderdag van 18.00 tot 21.30 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur. Een afspraak maken kan telefonisch, via mail, via de site of via facebook.


www.beweegstudiodebank.nl

Meer berichten