Longfonds zoekt collectanten

Longfonds zoekt zes
collectanten in Borculo

BORCULO - In de week van 13 tot en met 18 mei gaan ruim 30.000 collectanten op pad met maar één doel: zo veel mogelijk geld ophalen voor de strijd tegen longziekten. Ook in Borculo wordt de collecte voor het Longfonds georganiseerd. Collecteert u mee?

Collecteren kost gemiddeld twee uur tijd. Meestal in de eigen buurt. In Borculo is het Longfonds op zoek naar zes collectanten. Organisator/collectant Mian Rouwhorst is zelf al jaren actief en altijd weer gemotiveerd om op pad te gaan. "Door even langs de deuren te wandelen in mijn eigen wijk kan ik zoveel longpatiënten weer wat lucht geven. Het is een kleine moeite waarmee ik mensen die longproblemen hebben graag steun."

In Nederland heeft ruim een miljoen mensen een longziekte. Voor hen is ademhalen een terugkerende of voortdurende strijd. Een strijd die ze niet alleen kunnen winnen. Daarom strijdt het Longfonds voor gezonde lucht en gezonde longen. Voor en met iedereen. Zo maakt het Longfonds onderzoek naar longziekten mogelijk en komt op voor de beste zorg voor longpatiënten én
voor iedereen die dat misschien ooit wordt.

Aanmelden kan via longfonds.nl/collecte. Meer informatie is verkrijgbaar collecte@longfonds.nl.

Meer berichten