Fietsen in groepsverband met TC De Berkelrijders. Foto: PR
Fietsen in groepsverband met TC De Berkelrijders. Foto: PR (Foto: )

Instap- en opstapritten van Toerclub De Berkelrijders

BORCULO - TC de Berkelrijders heeft op diverse dagen speciale instap- en opstapritten zodat men kennis kan maken met het fietsen in een groep en de voordelen hiervan kan ervaren. Er zijn meerdere fietsgroepen die op niveau worden samengesteld, er is dus altijd een groep waarbij kan worden aangesloten. De Berkelrijders zorgt altijd dat de groep bij elkaar blijft ook als er iemand niet met de snelheid kan mee komen; het moto is samen uit samen thuis. De snelheidsgroepen die worden aangehouden zijn: tot 30 km/h, tot 35 km/h en vanaf 35 km/h. Op volgende data zijn er speciale opstapdagen: zondag 21 april, 9:00 uur, zondag 28 april, 9:00 uur; zondag 5 mei, 9:00 uur; zondag 12 mei, 9:00 uur, altijd vanaf de parkeerplaats OVM Borculo.

Tevens is er ook de mogelijkheid om mee te fietsen op de dinsdagmiddag en -avond en de donderdagmiddag en -avond. Op de woensdag- en vrijdagmiddag wordt er gefietst met een snelheid tot 25 km/h.
Starttijden en afstanden staan op de site. Vrijblijvend meefietsen mag, een helm is altijd verplicht.Graag zou de club vooraf willen weten wie mee wil fietsen. Aanmelden kan per mail aan toercommissie@tcdeberkelrijders.nl of voor meer informatie: Dinand Lubberdink 06-20974758.


www.tcdeberkelrijders.nl

Meer berichten