Frans Kasteel erelid sv Wilhelmina

RUURLO - Op de algemene ledenvergadering van sportschietvereniging Wilhelmina in Ruurlo op woensdag 3 april is Frans Kasteel benoemd tot erelid.

Frans is in 1979 lid geworden van de vereniging en heeft vele werkzaamheden voor de vereniging verricht. Zo was Frans betrokken bij de bouw van de schietkelder, ook al weer ruim 30 jaar geleden. Vele jaren was hij voorzitter, en hij is en was altijd van de partij als er iets gedaan moest worden. Een onmisbare hulp bij het bedrijfsschieten, het onderhoud van de kelder en de geweren, en het afvoeren van de lege hulzen en het lood van de kogels. Ook heeft Frans vele nieuwe schutters opgeleid. Hij had altijd wel ideeën dat er wel wat veranderd kon worden in het voordeel van de vereniging. Het was voor Frans een hele verrassing dat voorzitter Gertie Kremer hem namens bestuur en leden benoemde tot erelid. Eerst werd Frans gefeliciteerd met zijn veertigjarig lidmaatschap waarvoor hij een herinnering ontving in de vorm van een plaquette en voor zijn vrouw Annie een mooie bos bloemen. Daarna de benoeming tot erelid, met een dik applaus van de leden en een presentje in de vorm van zijn favoriete drankje.
Ook waren twee bestuursleden van Schietvereniging Oost Gelderland waarbij Wilhelmina is aangesloten, aanwezig om Frans te huldigen voor zijn veertigjarig lidmaatschap van Oost Gelderland. Ook hiervan is Frans vele jaren voorzitter geweest. Bij zijn afreden werd hij ook daar benoemd als erelid. Kortom een mens die hart heeft voor de schietsport en die deze benoeming dik verdient.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden