Negende editie Lochemse Bergloop in Barchem

Algemeen

Lochemse Bergloop in Barchem

BARCHEM – De ware hardloopliefhebber heeft de Lochemse Bergloop al weken in zijn agenda staan. Op zondag 7 april wordt deze unieke wedstrijd voor de negende?keer georganiseerd door de Stichting Lochemse Bergloop.

De start van de Lochemse Bergloop is ook dit jaar aan de voet van de Kalenberg in Barchem.De lopers kunnen kiezen uit twee afstanden, de vijf of de tien kilometer. Natuurlijk blijft de klim naar de Belvedère een uitdaging voor vele deelnemers. Voor de kinderen zijn er ook twee afstanden. Kinderen tot en met negen jaar lopen 1500 meter en kinderen van tien tot en met veertien jaar lopen 2250 meter. Ook de jeugd zal flink aan de bak moeten want zij zullen iedere ronde de beklimming van de Kalenberg voor de kiezen krijgen.

De wedstrijd is gekoppeld aan een goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar stichting CAVO Lochem. Deze stichting stelt zich ten doel het welzijn te bevorderen van ouderen, die in een isolement zitten of dreigen te vereenzamen. De start van de Kidsrun is om 10.25 uur. De volwassenen starten om 11.00 uur en 11.15 uur. Het is mogelijk om op de wedstrijddag in te schrijven bij camping Reusterman in Barchem. Geadviseerd wordt om gebruik te maken van de voorinschrijving. Dit voorkomt wachttijden bij het inschrijfbureau. Voorinschrijven kan nog tot en met 6 april via www.lochemsebergloop.nl. Op deze website is ook verdere informatie te vinden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant