Voorverkoop zwemabonnementen De Meene weer begonnen

Voorverkoop zwemabonnementen De Meene weer begonnen

RUURLO – Tussen de herfstbuien door heeft men ongetwijfeld de fleurige zwembadkrant van Recreatiebad de Meene ontvangen. De ervaren lezers weten daarmee automatisch ook dat de voorverkoop van de zwemabonnementen weer begonnen is. Via de website www.zwembad-demeene.nl kunnen nieuwe abonnementen aangevraagd worden of oude abonnementen verlengt worden.

Nieuw is dit jaar ook het bedrijvenabonnement. Dit is een abonnement tegen een sterk gereduceerde prijs waarmee wekelijks van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 14.00 uur door medewerkers tijdens de middagpauze een duik genomen kan worden.

Deze abonnementen kunnen alleen door een bedrijf worden aangevraagd. Op deze manier blijven medewerkers extra vitaal en bovendien is het voor recreatiebad de Meene eigenlijk ook een stukje indirecte sponsoring. Meer informatie hierover en over de aantrekkelijke voorverkoopprijzen kan men vinden de website www.zwembad-demeene.nl.

Uiteraard kunnen abonnementen ook op de traditionele manier, dus via een envelop in de bus bij de bekende 'inleverpunten'. Maar let op: de voorverkoopprijzen gelden tot en met donderdag 11 april.

Meer berichten