Melanie (rechts) zet zaterdag de deur open voor het publiek. Foto: Kyra Broshuis
Melanie (rechts) zet zaterdag de deur open voor het publiek. Foto: Kyra Broshuis (Foto: )

Zaterdag 30 maart open dag bij Salon Melanie

RUURLO- Tien jaar Salon Melanie; voor onderneemster Melanie Rusink (41) voelt het nog wat onwerkelijk. "Ik zit al achttien jaar in het vak en ik ben tien jaar geleden gestart met mijn eigen praktijk in Ruurlo. Eerst aan de Borculoseweg en in 2017 zijn we in ons huidige pand aan de Dorpsstraat 76 in hartje Ruurlo getrokken. We hebben onlangs ook een bedrijf in Borculo overgenomen. Het is hard gegaan en het is toch wel heel bijzonder. Tien jaar is wel iets om even bij stil te staan."

Open dag
En dat gaan Melanie en haar medewerksters doen. Op zaterdag 30 maart is er een open dag in de salon. "Iedereen is van harte welkom. We willen graag laten zien wat we doen en hoe we het doen. Het is een mooie gelegenheid om mensen kennis te laten maken van onze praktijk, onze behandelingen en onze producten."
De salon biedt alle denkbare behandelingen maar richt zich vooral op de huidbehandeling. "En dan met name de natuurlijke huidverjonging. De huid is heel interessant en er zijn constant nieuwe ontwikkelingen. Up-to-date blijven is heel belangrijk; daarom volgen wij allemaal regelmatig scholingen en trainingen. Over de huid raak je nooit uitgeleerd."

Boven alles ondernemer
Behalve een professional op het gebied van huidbehandeling, is Melanie echt een ondernemer. "Ondernemen is zo ontzettend leuk. Het is spannend om steeds weer een nieuwe stap te zetten en je steeds verder te ontwikkelen. Samen met andere ondernemers probeer ik ervoor te zorgen dat Ruurlo leefbaar blijft. Ik wil het graag lokaal houden." Dat doet de onderneemster ook tijdens de open dag waarbij bezoekers prachtige prijzen kunnen winnen waaronder als hoofdprijs een overnachting in Ruurlo mét shoptegoed bij lokale ondernemers.
"Het wordt een ontzettend leuke dag 30 maart met uiteraard een hapje en een drankje, stapelkorting op alle producten, demonstraties van verschillende behandelingen en make-up advies én een goed gevulde goodiebag", zo zeggen Melanie en haar medewerksters.


www.salon-melanie.nl

Meer berichten