Eeks al helemaal thuis op nieuwe plek

Eelke Hasselo in haar kleurrijke winkel aan de Kluiversgang. Foto: PR
Eelke Hasselo in haar kleurrijke winkel aan de Kluiversgang. Foto: PR

EIBERGEN - Handwerkspeciaalzaak Eeks is al helemaal thuis op de nieuwe plek aan de Kluiversgang. Eigenaar Eelke Hasselo zegt: "Nog lang niet alle voorraad is over, maar de winkel is ingericht. En het werkt lekker."

Ze vervolgt: "Ik krijg heel veel enthousiaste reacties van klanten. Ze zijn blij dat Eeks weer open is, op een zo mooie plek in het centrum. Ze prijzen allemaal de inrichting: mooi en overzichtelijk, met een groot assortiment. Sommige klanten vragen zelfs, bij het zien van bijvoorbeeld de ritsen en fournituren, en de borduur- en Diamond-pakketten: 'Is dat nieuw in het assortiment?'. Terwijl ik al die dingen al langer verkocht. Maar in de nieuwe winkel valt het kennelijk beter op. Leuk om te horen!" Er zijn heel veel lieve felicitaties en bloemetjes van klanten binnengekomen, waardoor Eelke blij verrast werd.

De winkel is weliswaar open op de nieuwe plek, maar de oude locatie is nog lang niet leeg. "Daar ben ik alles stapje voor stapje aan het uitzoeken. Als dat gebeurd is, willen we nog een grote leegverkoop op de oude locatie houden. Zodra bekend is wanneer, hoort iedereen dat!", meldt Eelke, die intussen de eerste workshops en kinderfeestjes al weer ingepland heeft staan op de nieuwe locatie.

De eerste workshops en kinderfeestjes staan al weer ingepland op de nieuwe locatie.

Meer berichten