Foto: PR.
Foto: PR.

Anton te Fruchte clubkampioen De Treffer

RUURLO – Met een score van 101 punten werd Anton te Fruchte uit Zieuwent clubkampioen 2018 van de kleiduivenschietvereniging De Treffer uit Ruurlo. Tweede werd Johan Siebelink uit Angeren en derde Bennie Weenink uit Lievelde met elk 99 punten. Aan de wedstrijden om het clubkampioenschap die plaatsvonden bij schietbaan Voskuil in Aalten namen 25 leden deel.

Door Jan Hendriksen

Tevens werd op de jaarlijkse feestmiddag naast de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen de verlengde basiscertificering van de Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie (KNSA) getoond. Kleiduivenschietvereniging De Treffer heeft namelijk weer een geldige certificering tot november 2022. Als clublid van het jaar 2018 werd Henk Rietberg uit Harreveld gekozen. Dit voor voor het jarenlang trouw bezoeken van wedstrijden en overige activiteiten van de vereniging.

Kleiduivenschietvereniging De Treffer uit Ruurlo schiet haar eigen wedstrijden op schietbaan Voskuil in Aalten. De vereniging schiet haar wedstrijden een keer per maand en deelname is mogelijk voor elke schutter met een verlof. Voor meer inlichtingen over De Treffer en haar activiteiten kan men contact opnemen met secretaris Arie Schepers, tel 0573 491332 (graag na 18.00 uur).

Meer berichten