Het team van Bril In Mode Borculo. Foto: Rob Weeber
Het team van Bril In Mode Borculo. Foto: Rob Weeber (Foto: )

Bril-in-Mode Borculo bestaat tien jaar

BORCULO - Wie vanaf het Kristalmuseum het Muraltplein oploopt, kan de opticien Bril-in-Mode niet ontgaan. Bril-in-Mode is een groep van zeven winkels in de Achterhoek die naast monturen, lenzen en zonnebrillen, ook een grote collectie modieuze en exclusieve monturen voert. Alle zeven winkels hebben een eigen identiteit en een mede-eigenaar; in Borculo is dat bedrijfsleider Iffet Spel. Zij zit al veertien jaar in de optiekbranche en is sinds zeven jaar werkzaam in Borculo. Iffet heeft twee kinderen en woont samen met haar partner Mark Hofstede in Beltrum. Van 11 tot en met 23 maart viert Bril-in-Mode Borculo het tienjarig bestaan met een actie waarbij alle William Morris-monturen worden aangeboden voor de prijs van een euro.

Een bril kopen bij Bril-in-Mode is even niet weten waar je moet kijken. Het spectrum aan monturen is breed en gevarieerd. "Bril-in-Mode is volledig geoutilleerd", aldus Iffet. "We houden ons sterk bezig met oogzorg, zoals diabetes-screening, optometrische onderzoeken en via ons Eye Centre in Lochem zelfs met netvliesscreening via een OCT, een scan van de ogen. Uiteraard verkopen we diverse monturen voor jong en oud, diverse soorten brillenglazen voor thuis, onderweg en op kantoor, dag- en nachtlenzen en aanverwante producten zoals lensvloeistoffen. Ons assortiment is echt heel groot, maar het allerbelangrijkste voor ons is de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Daarom kopen we vaak in op internationale beurzen. Door in te kopen in München, Milaan en Parijs lopen we gewoon een half jaar voor op de mode. En dat willen we heel graag. We vinden het ook heel belangrijk om een eerlijk advies aan onze klanten te geven. Gewoon onomwonden. Zeker als het om een modieus montuur gaat. Met een opvallend en hip design loop je voorop en dat moet bij je passen. Laatst kregen we een mooie reactie terug van een klant: 'deskundig advies en een leuke bediening'. Dan weet je dat je het goed hebt gedaan. Dat doet stiekem toch wat met je; daar doe je het voor!"

Actie
Van 11 tot en met 23 maart wordt het tienjarig jubileum groots gevierd en is het feest in de winkel. De prosecco staat dan klaar. Naast een kleine attentie voor elke klant die de zaak bezoekt, heeft Bril-in-Mode Borculo ook een mooi aanbod. Alle monturen van het Britse couturemerk William Morris worden - bij aanschaf van een paar glazen - tegen een euro verstrekt. En dat betekent al snel een voordeel van 229 euro. Overigens is de gehele collectie van William Morris voorradig in de zaak. Bril-in-Mode is gevestigd aan het Muraltplein 3 te Borculo.


www.bril-in-mode.nl/contact/borculo

Meer berichten