Burgemeester Joost van Oostrum kwam langs in alle groepen. Foto: PR
Burgemeester Joost van Oostrum kwam langs in alle groepen. Foto: PR (Foto: )

Projectweken School Noord geopend door burgemeester

BORCULO - School Noord in Borculo heeft jaarlijkse een project, waaraan de hele school werkt. Dit jaar is dat gedurende drie weken het thema Borculo. De burgemeester was op school om de officiële opening te verrichten. Iedere groep heeft twee vragen kunnen stellen aan de burgemeester. Zo is nu bekend wat zijn lievelingseten is, of hij vroeger ook al burgemeester wilde worden, of hij huisdieren heeft en wat de voordelen en nadelen zijn van zijn beroep. Ook werd er samen nog een lied gezongen. Het was een feestelijke opening.

De komende weken gaan alle groepen aan het werk met het thema Borculo. Ze leren over de geschiedenis van Borculo. Er wordt een bezoek gebracht aan verschillende bedrijven en instellingen, er komen kunstenaars uit Borculo in de groepen en de school maakt z'n eigen Borculo-lied. Alle groepen maken een cultureel uitstapje en de schipper van de Berkelzomp komt vertellen.
Het geheel wordt 29 maart afgesloten met een tentoonstelling en een stadswandeling voor alle kinderen, ouders en opa's en oma's van school Noord.

Meer berichten