Tornax-mannen winnen opnieuw

RUURLO - Na een maand zonder wedstrijden mochten de mannen van volleybalvereniging Tornax zaterdag weer aan de bak. En met succes. Slachtoffer was in Hengelo (G) DVO H1, dat met 1-3 klop kreeg.

Het team ging gehavend op pad omdat Niek van Woudenberg en Twan Wullink geblesseerd waren. Als versterking werd Marcel Giesen meegenomen.
De Ruurlose mannen begonnen
goed aan de wedstrijd en sloegen al snel een gat met DVO. Aan het einde van de eerste set kreeg Tornax echter moeite om de pass te brengen. Hierdoor liep DVO iets in, maar zonder al te grote problemen werd de set toch binnengehaald: 22-25. Dit beeld zette zich door in de tweede set: 21-25. Tornax speelde met veel dreiging op de mid-aanval. Via deze weg werd veel gescoord en tevens werd zo ruimte aan de buitenkant gecreëerd. De derde set werd gemakkelijk gewonnen met 13-25. De vierde set was de spannendste van de wedstrijd. Passend en aanvallend was het een stuk minder dan de voorgaande sets. De set werd nipt verloren: 27-25, maar de winst was al binnen en daarmee staat Tornax op een mooie zesde plaats in de competitie, met een punt achterstand op de vijfde plaats.
Zaterdag speelt Tornax H1 om 16:00 uur thuis in sporthal 't Rikkenhage tegen buurman Gemini Borculo H1.

Meer berichten