Foto:

Geslaagde jubileumavond Badmintonclub Ruurlo

RUURLO – Badmintonclub Ruurlo vierde donderdagavond 7 maart in sporthal 't Rikkenhage haar veertigjarig bestaan met onder meer een jubileumtoernooi waarbij ook oud leden waren uitgenodigd. En dat leverde een gezellige avond badmintonnen op.

Door Jan Hendriksen

Vijftien oud leden hadden zich voor de 'reünie' aangemeld en negen daarvan hadden voor het jubileumtoernooi hun rackets en shuttles daadwerkelijk weer uit de kast gehaald. De jubileumavond werd geopend met een training voor de jeugd om vervolgens samen met de huidige seniorenleden en oud leden een drankje te doen, gebak te eten en foto's uit de oude doos te bekijken, Iedereen kreeg aansluitend in de kantine een jubileum pen uitgereikt. Tijdens het toernooitje bleek dat 'De Oude Rakkers' het badmintonspel absoluut nog niet verleerd waren. Na een aantal partijen werd de avond in de kantine voorgezet en afgesloten met een gezellige avond met een lekker hapje en drankje. "Al met al een zeer geslaagde jubileumavond", aldus bestuurslid Jan Everts.

Potgrondactie
Badmintonclub Ruurlo is opgericht in 1979 bij de opening van sporthal 't Rikkenhage en heeft ongeveer veertig actieve leden. De trainingen van de vereniging, die een recreatief karakter hebben, zijn elke donderdagavond in sporthal 't Rikkenhage. Zaterdag gingen een groot aantal leden van Badmintonclub Ruurlo weer op pad voor de jaarlijkse potgrondactie die in samenwerking met de Welkoop wordt georganiseerd en die komende zaterdag herhaald wordt.

Meer berichten