Foto: weinor GmbH

Anivo introduceert Terrazza Pure tijdens open zondag

Anivo in Groenlo is al jaren de onbetwiste specialist in de regio wanneer het gaat om binnen- en buitenzonwering, rolluiken en terrasoverkappingen. Zoals elk jaar start het buitenseizoen met een open zondag in maart, waarbij u direct kunt profiteren van speciale voorjaarsacties. Plannen voor aanschaf van zonwering of een overkapping? Kom dan vooral zondag de 17e tussen 11.00 en 17.00 uur een kijkje nemen in onze showroom.

Terrasplezier tot ver in de herfst
Nieuw in 2019 en tevens te bekijken in de Anivo showroom is de Weinor Terrazza Pure. Met deze elegante kubistisch vormgegeven glazen terrasoverkapping bent u beschermd tegen weer en wind en kunt u optimaal en langer genieten van het buitenseizoen. De innovatieve, duurzame constructie gecombineerd met een fraaie moderne belijning en daarnaast de verscheidenheid aan uitvoeringen maakt van deze overkapping een stijlvolle oplossing voor bijna ieder huis. Een overkapping die voor menigeen eenvoudig kan woonwensen vervullen door het toevoegen van comfortabele leefruimte met veel licht.

Voor wie de Terrazza Pure wil voorzien van een persoonlijke touch kan de terrasoverkapping voorzien van verlichting in de vorm van gekleurde dimbare LED-strips of kiezen voor elegante decoratieve sierstrips.

Voordelige voorjaarsacties
Bij een nieuw product hoort natuurlijk een introductieactie, daarom ontvangt u bij aanschaf van de Weinor Terrazza Pure tot eind maart een gratis terrasheater. Andere voorjaarsacties zijn een gratis afstandbediening bij aankoop van Weinor zonnescherm Cassita II en 50% korting op de montagekosten van buitenjaloezieën.

Kijk voor het complete leveringsprogramma op www.anivo.nl.

Meer berichten