Inzameling snoeihout voor paasvuur

RUURLO - Buurtvereniging De Bruil en Omstreken houdt eerste paasdag, zondag 21 april, het jaarlijks paasvuur aan de Houtwal 1 Ruurlo (achter het NS station).

Voor particulieren en bedrijven heeft de organiserende vereniging enkele data waarop men snoeihout kan brengen. Tegen een vrijwillige bijdrage kan men snoeihout (geen stronken, stobben of coniferen) brengen aan de Houtwal 1. Dit kan op de zaterdagen 16 maart, 30 maart en 13 april tussen 10.00 uur en 13.00 uur. Of na telefonische afspraak met Aljoscha Broshuis: tel. 06 34758414 (na 18.00 uur). De organisatie hoopt er op 21 april weer een geweldige avond van te maken. Rond de schemering (circa 20.15 uur) zal het paasvuur ontstoken worden en treedt de band Hertogh op in de tent. Toegang tot het terrein uitsluitend via de loopbrug over het spoor. Mindervaliden kunnen zich melden bij de verkeersregelaars aan de Houtwal.

't Hanenfeest
Op de agenda staat voor 24, 25 en 26 mei 't Hanenfeest op de Bruil, met onder andere op zaterdagavond de band De Bankdirecteuren uit Vorden en op zondag een oldtimer-trekker-toertocht en 25 jaar De Sleppers met medewerking van diverse gasten.

Meer berichten