Marianne Scheening-Fokkink. Foto: Rob Weeber
Marianne Scheening-Fokkink. Foto: Rob Weeber

Reizen op maat begint vanuit Ruurlo

RUURLO - Marianne Scheening-Fokkink begon na haar opleiding toerisme & recreatie aan de MTRO in de reiswereld. Het was nog de tijd dat iedere plaats zijn eigen reisbureau had en de expertise van de medewerker het onbezorgde gevoel gaf. Ze verliet de branche met de opkomst van het internet en het 'zelf boeken'. Het avontuur echter bleef lokken. Er kwam een trein voorbij en ze besloot weer in te stappen. Inmiddels is ze zelfstandig reisagent onder de paraplu van Travel Counsellors.

Door Rob Weeber

Travel Counsellors was een bewuste keuze voor Marianne. "Het reisbureau komt weer meer in beeld omdat het boeken van een reis steeds meer maatwerk wordt. Mensen willen onbezorgd en goed verzorgd op reis. Natuurlijk kun je alles zelf opzoeken, maar algemeen geldt dat je nooit die expertise kunt hebben van ervaren reisagenten. Met alles zelf regelen, doe je jezelf dus mogelijk tekort. Ik wilde weer terug in de reiswereld, maar dit keer als zelfstandige, werkend vanuit huis. Gezien de gezinssituatie maakt me dit flexibeler. Ik wil graag maatwerk, beleving en onbezorgdheid bieden en dat kan omdat ik aangesloten ben bij Travel Counsellors. Zij bestaan al sinds 1994 en zijn in meerdere landen actief, waaronder sinds 2005 in Nederland. Ik maak gebruik van een breed aanbod, zowel van het eigen Travel Counsellors netwerk van hotel (aanbieder)s en lokale agenten, als van de bekende touroperators. Daardoor kan ik concurrerend werken. Travel Counsellors ontzorgt ook op veel punten. Bijvoorbeeld scannen ze de gehele dag de wereld af naar onverwachte gebeurtenissen die een reis zouden kunnen beïnvloeden. Daardoor ben je je klant altijd een stap voor en kun je tijdig aan de slag voor mogelijke alternatieven. Travel Counsellors is bovendien aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds."

Van 1 maart tot en met 31 juli is er een actie met Mark Fokkink Tweewielers in Ruurlo. Wie in deze maanden een e-bike aanschaft, ontvangt een reischeque ter waarde van vijftig euro cadeau. Marianne Scheening Travel Counsellor is zeven dagen per week open en te bereiken via 06-15869511.


www.travelcounsellors.nl/marianne.scheening

Meer berichten