Achterhoekvacature.nl gaat voor de perfecte match

REGIO - Achterhoek Nieuws brengt met de nieuwe website Achterhoekvacature.nl werkgevers en werkzoekenden uit deze regio bij elkaar. Voor werkgevers is dit platform de plek om vacatures te plaatsen en zo in contact te komen met de ideale kandidaten. Voor werkzoekenden is Achterhoekvacature.nl de site om te zien welke interessante banen momenteel in deze regio beschikbaar zijn. Daarnaast kunnen zij ook een CV aanmaken en plaatsen op de website zodat er op deze wijze de ideale match kan ontstaan. De website is vanaf dinsdag 19 februari online.

Achterhoek Nieuws is vooral bekend als uitgever van veertien lokale weekbladen in de Achterhoek, die in sommige gevallen al bijna negentig jaar bestaan. Bij deze uitgeverij wordt echter niet alleen teruggekeken op het rijke verleden, maar ook vol energie gewerkt aan een succesvolle toekomst. "Die toekomst zien wij zowel op papier als online", aan het woord zijn Gerhard Weevers, directeur en Jan Oonk, verkoopleider van Achterhoek Nieuws. "Wij geloven in de sterke combinatie van beide media."
Wie denkt dat de rol van de papieren krant is uitgespeeld, heeft het mis: landelijk wordt meer dan de helft van de bevolking bereikt via weekbladen, blijkt uit de Nationale Regiomonitor 2018 van NOM (Nationaal Onderzoek Multimedia) onder 299 titels, die huis aan huis worden verspreid. Met de veertien titels van Achterhoek Nieuws wordt in deze regio een gemiddeld bereik van 66,3 procent binnen het verspreidingsgebied gehaald. Ruim boven het gemiddelde dus, waarbij een aantal titels van deze uitgever zelfs in de Top 10 van Nederland staat.
"Bij Achterhoek Nieuws sluiten we onze ogen echter niet voor het feit dat de consument zich ook steeds meer online begeeft", zegt Weevers. "Zo lanceerden we Achterhoekagenda.nl, waar alle activiteiten en evenementen in de regio verzameld zijn. Op Achterhoekfoto.nl worden die evenementen in beeld gebracht met prachtige fotoreportages."
Het grote bereik in print en online, gecombineerd met creativiteit en het innovatieve vermogen, maakt Achterhoek Nieuws een interessante partner voor bedrijven. "Voor de Achterhoekse autobranche hebben we recent Achterhoekauto.nl ontwikkeld. Daarmee brengen we de dealers en consumenten met elkaar in contact via de kranten én de website."

www.achterhoekvacature.nl

Meer berichten