V.l.n.r.:Derk te Brinkhof, Dini te Brinkhof, Philip Tigrinate, Hermien Klein Kranenbarg en Ben Lodeweges met de waardecheque. Foto: PR.
V.l.n.r.:Derk te Brinkhof, Dini te Brinkhof, Philip Tigrinate, Hermien Klein Kranenbarg en Ben Lodeweges met de waardecheque. Foto: PR. (Foto: )

Statiegeldactie Coop Ruurlo bezorgt Achterhookse Folkloredansers 739,40 euro

RUURLO - De statiegeldactie van de Coop Ruurlo heeft de Achterhookse Folkloredansers een flinke bijdrage opgeleverd. Maar liefst 739,40 euro kreeg de Ruurlose dansgroep overhandigd uit handen van Philip Tigrinate, de nieuwe vestigingsmanager.

Gedurende de maanden oktober, november en december waren de Achterhookse Folkloredansers het goede doel van de statiegeldactie van de Coop Ruurlo. Lege flessen en lege kratjes leverden de afgelopen maanden 369,70 op. De COOP verdubbelde het ingeleverde statiegeld. Zodoende kregen de Achterhookse Folklore Dansers onlangs een waardevolle cheque overhandigd.
Waarom ook al weer de Achterhookse Folkloredansers. "Om de Ruurlose folklore te eren, kon men het statiegeld doneren. Zo houdt men samen het cultureel erfgoed in stand, dat is belangrijk voor eigen streek en land." De dansers zijn bijzonder ingenomen met de uiteindelijke opbrengst. Zij zijn de Coop en degenen die hun statiegeld hebben gedoneerd dan ook bijzonder dankbaar.

Meer berichten