Blazersklas bij Volharding

Blazersklas: leuk voor jong en al wat ouder. Foto: PR
Blazersklas: leuk voor jong en al wat ouder. Foto: PR (Foto: )

BORCULO - Ter vervanging van het project Windkracht6 begint Volharding een project dat niet alleen gericht is op kinderen van de basisschool maar ook op volwassenen die de stap naar de vereniging nog niet durfden te nemen: de Blazersklas.

De Blazersklas is een moderne en motiverende manier van muziekonderwijs waarbij de leerlingen, jong of al wat ouder, met plezier hun instrument bespelen in de groep. Het model voor de Blazersklas is het harmonie orkest. Voor deze eerste editie worden de koperen blaasinstrumenten gebruikt. De trompet, bariton, trombone en hoorn.

Alle leerlingen van de Blazersklas beginnen zonder enige voorkennis. Vanaf de eerste les leren ze in groepsverband het instrument te bespelen. De Blazersklas word aangenomen voor een periode van vijftien weken. Aan het einde wordt de reeks lessen gezellig en op een leuke manier afgesloten met een optreden voor publiek. De Blazersklas is mogelijk voor iedereen die graag een instrument wil leren bespelen. De kosten van de Blazersklas bedraagt vijftig euro voor 15 lessen. De lessen starten op dinsdag 19 maart van 18.00 uur tot 18.30 uur. Volharding zal zorgen voor het lesmateriaal en natuurlijk de instrumenten.


www.volhardingborculo.nl

Meer berichten