De kwekerij van Brian Kabbes. Foto: PR
De kwekerij van Brian Kabbes. Foto: PR

Brian Kabbes te gast bij Groei & Bloei

Brian Kabbes te gast bij Groei & Bloei

HAARLO - Groei & Bloei Berkelland/Haaksbergen houdt donderdag 21 februari bij HCR Prinsen in Haarlo een lezing met het thema 'Nieuwe vaste planten'.

Al jarenlang zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van nieuwe tuinplanten. Maar nieuw is niet altijd beter. Brian Kabbes, kweker van vaste planten en columnist van de Leeuwarder Courant, laat zien hoe je door de juiste keuzes te maken zo veel mogelijk plezier kan beleven aan je tuin.

Brian Kabbes begint zijn lezing met een inleiding, een korte beschrijving van de kwekerij, gevolgd door een uitgebreide voorstelling van het nieuwe sortiment en de wijze waarop dit wordt verkregen. Ter afsluiting van het eerste uur maakt hij aan de hand van een diapresentatie samen met de zaal een wandeling door het jaar.

De tuinliefhebber zal ervaren dat, mits hij of zij bewust kiest voor een bepaalde plant op een bepaalde plek, een vierkante meter tuin optimaal plezier oplevert. De kweker heeft wat planten-van-het-seizoen bij zich voor de verkoop.

De lezing is op donderdag 21 februari vanaf 19.30 uur in HCR Prinsen aan de Eibergseweg 13 in Haarlo. Leden van Groei&Bloei hebben gratis toegang op vertoon van de ledenpas. Niet-leden betalen vijf euro entree.

Meer berichten