Blazersklas bij Volharding

BORCULO - Ter vervanging van het voorgaande project Windkracht6 start Volharding met een project dat niet alleen gericht is op kinderen van de basisschool maar ook volwassenen die de stap naar de vereniging nog niet durfden te nemen: de Blazersklas.

De Blazersklas is een moderne en motiverende manier van muziekonderwijs waarbij de leerlingen met plezier hun instrument bespelen in de groep. Het model voor de Blazersklas is het harmonieorkest.
Alle leerlingen van de Blazersklas beginnen zonder enige voorkennis. Vanaf de eerste les leren ze in groepsverband het instrument te bespelen. De Blazersklas word aangenomen voor een periode van vijftien weken. Daarna zal er een eindconcert worden gegeven. Er wordt dan ook bekeken naar een mogelijk vervolg.
De Blazersklas is mogelijk voor iedereen die graag een instrument wil leren bespelen en samen met anderen op een leuke maar leerzame manier muziek wil spelen.
Binnenkort volgt er meer informatie op de website en facebookpagina van Volharding. Wie geïnteresseerd is, kan een mail sturen naar infor@volhardingborculo.nl onder vermelding van Blazersklas.

Meer berichten