Oma Beb met bingo, Strike! en meer op Reurpop

Algemeen

RUURLO - Bingo, Rock 'n Roll én Rock 'n Soul. Allemaal voorradig op Reurpop, het festival dat dit jaar plaatsvindt op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juni in Ruurlo.

Voor iedereen die bij het woord 'bingo' denkt aan een buurthuis vol stempelende bejaarden, of een campingavond in de kantine, knus onder een tl-balk, is het de hoogste tijd om kennis te maken met Oma Bebs Bingo! Want één van de oudste spelletjes in de wereld wordt door Oma Beb omgetoverd tot feest, feest & nog eens feest. Net als vorig jaar zet ze de Huiskamertent compleet op z'n kop tijdens Reurpop met haar heerlijke bingoshow. Geen oubollig gedraai en gekras, maar een fijne interactieve bingo vol aaneenschakeling van emotie, humor en entertainment op vrijdagavond 14 juni van 21:00 tot 22.00 uur. Te winnen vallen er fantastische prijzen (die je eigenlijk niet wil winnen), ongeëvenaarde grappen en onverwachte muzikaliteit.

Gitarist Robert Wagenvoort en drummer René Groot Wassink hebben lang de Nederlandse podia onveilig gemaakt met dé meest beestachtige feesttentmuziek. Na achttien jaar besloten zij echter dat het tijd werd om het roer om te gooien. De mannen wilden met pure Rock 'n Roll namelijk weer terug naar de roots van het muziek maken. Samen met de ervaren muzikant Bert Radstake op de contrabas en de energieke leadzangeres Renske 'Bella' Zenhorst vormen zij met hun passie voor muziek de rockband Strike!. Op zondag 16 juni in The Ranch op Reurpop.

The Grand East
Rock 'n soul, gebracht door een van enthousiasme uit elkaar spattende band. En dat gewoon 'uut Twente'. The Grand East is zo'n band die zich niks aantrekt van hypes of mode, maar gewoon elk podium bestormt alsof hun leven ervan af hangt. The Grand East is vrijdag 14 juni te vinden in The Ranch.
De vriendenband, met leden uit Diepenheim, Hengevelde, Goor en Markvelde, bracht in 2016 het eerste album uit: Movano Camerata. Twee jaar later volgde 'What A Man'. Door het succes van deze albums heeft de band onder meer opgetreden in Paradiso, de Melkweg, DWDD, op de Zwarte Cross en Noorderslag. Aankomende zomer ligt er een rijk gevuld festivalseizoen in het verschiet, met onder andere Reurpop op het programma.


www.reurpop.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo