Tornax pakt punt tegen BVC

RUURLO - Het eerste mannenteam van volleybalvereniging Tornax Ruurlo heeft het zaterdag niet gered tegen het tweede mannenteam van BVC uit Barchem. De wedstrijd ging ondanks een goed begin van de Ruurlose volleyballers met 1-3 verloren.

Tornax trad in eigen huis aan met een gehavend team. Diagonaalspeler Twan Wullink brak afgelopen woensdag op de training zijn enkel, en Roel Lebbink, de andere diagonaalspeler, moest vanwege griep verstek laten gaan. Daardoor schoof Bart Klokman door naar de diagonaalpositie.
Tornax begon scherp. Van beide kanten werd er fanatiek gevolleybald en lange tijd ging het gelijk op. Tegen het einde van de set kon Tornax een gat slaan en verdiend de eerste set binnenhalen (25-20). Dit beeld wist het team de tweede set niet door te zetten. De passing was erg onzorgvuldig waardoor de Ruurloërs er aanvallend niet aan te pas kwamen. De derde en vierde set lieten een beter beeld zien. Tornax speelde met vlagen prima spel, maar door onnodige persoonlijke fouten aan Ruurlose kant trok BVC in beide sets aan het langste eind. De wedstrijd ging daarmee verloren, maar toch overheerste achteraf het gevoel dat er wellicht meer in had gezeten.
aterdag speelt Tornax opnieuw thuis in sporthal 't Rikkenhage. Dan tegen Grol uit Groenlo, aanvang 16.00 uur.

Meer berichten