John de Bever staat vrijdag 14 juni op Reurpop. Foto: PR
John de Bever staat vrijdag 14 juni op Reurpop. Foto: PR

John de Bever komt naar Ruurlo

RUURLO - John de Bever komt naar Ruurlo. De zanger van het inmiddels beroemde lied 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht' staat vrijdag 14 juni op Reurpop om het Amsterdamse plein om te toveren een grote polonaise.

Natuurlijk denken de meesten bij John de Bever direct aan de monsterhit uit 2015: 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht'. Maar zijn zangcarrière begon al veel eerder. Zo brak John op jonge leeftijd door met in het nummer 'Als ik later eens trouw' dat maar liefst 100.000 keer over de toonbank ging. En dat was pas het begin. Johnny's carrière bestaat uit nog veel meer hoogtepunten: onder andere een duet met Anny Schilder, Koos Alberts en Marianne Weber. Een optreden bij het 'TROS Muziekfeest op het Plein', een BUMA NL award, en zelfs de Titel 'Beste voetballer van de wereld'…

Voetbalcarrière
…want John is – naast een groots zanger – ook behoorlijk actief geweest in het betaalde voetbal, zowel op het veld als in de zaal. John heeft gespeeld in België, bij FC Den Bosch en FC Dordrecht. Als kers op de taart werd hij in 1997 tijdens het WK Zaalvoetbal in Brazilië uitgeroepen tot 'Beste voetballer van de Wereld'. Gelukkig liet John het niet bij voetballen zitten, en kan er op Reurpop-vrijdag lekker meegezongen worden met de lekkerste hits. Waaronder natuurlijk… 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht!'.

John de Bever staat vrijdag 14 juni op het Amsterdamse Plein vanaf 23.30 uur.

Meer berichten