Isa Kamperman, Floor Bosboom, Eva Wystrach, Manou Wystrach, Alien van Druten, Daphne Straver, Ise Bongers en Hiske Kamperman. .Foto: PR.
Isa Kamperman, Floor Bosboom, Eva Wystrach, Manou Wystrach, Alien van Druten, Daphne Straver, Ise Bongers en Hiske Kamperman. .Foto: PR. (Foto: )

Meiden RGV Acrogym komen goed voor de dag

RUURLO - De meiden van de Ruurlose gymnastiekvereniging RGV hebben bij de tweede plaatsingswedstrijd van het D/E-niveau van de acrogym prima resultaten neergezet. Aan de wedstrijd op zaterdag 19 januari in Zwolle deden drie Ruurlose teams mee.

In de ochtend moesten twee RGV-teams in het E-jeugd niveau aan de bak. Als eersten mochten Isa Kamperman, Floor Bosboom en Eva Wystrach hun oefening laten zien. De meiden deden het goed met hier en daar wat kleine schoonheidsfoutjes en eindigden op een mooie vijfde plaats. Daarna was het de beurt aan Manou Wystrach en Alien van Druten. Zij wisten de zenuwen goed onder controle te houden, maar ondanks een stabiele oefening grepen ze net naast een podiumplek. In de middag mochten Daphne Straver, Ise Bongers en Hiske Kamperman (E-junior) hun oefening laten zien. Die werd strak uitgevoerd. Een klein foutje had echter grote gevolgen voor het team, dat uiteindelijk toch op een nette vijfde plaats eindigde.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden