Evil Invaders is de headliner op het Achterhoeks Metalfest in Eibergen. Foto: PR Openluchttheater Eibergen
Evil Invaders is de headliner op het Achterhoeks Metalfest in Eibergen. Foto: PR Openluchttheater Eibergen

Achterhoeks Metalfest in Openluchttheater Eibergen

EIBERGEN - De Belgische metalband Evil Invaders is zaterdag 18 mei de headliner van de vijfde editie van het jaarlijkse Achterhoeks Metalfest. Op dit gezelligste open air metalfestival van Nederland kunnen de bezoekers genieten van zes bands.

De aftrap is om 16.00 uur door Rise Above uit Winterswijk met een mix van hardcore en metal. Daarna speelt Razassa uit Eindhoven een flinke dosis stevige hardrock. Gooi Lynyrd Skynyrd, Black Sabbath en Metallica in een blender en je geniet van Diggeth. Dit drietal geeft Metal n' Roll een nieuwe betekenis.
Om 18.30 uur serveert Inferum een portie strakke, moderne death metal. Aansluitend een optreden om zeker naar uit te kijken; de oude jonge honden van Disabuse. Ze stonden in 2015 als headliner in Openluchttheater Eibergen en zijn terug met een nieuwe plaat, zanger en gitarist. Met het Belgische Evil Invaders heeft het Achterhoeks Metalfest een dijk van een headliner. De band toert heel Europa door en speelde zelfs in Japan.
Op hun albums laat Evil Invaders horen dat ze goed hebben begrepen hoe je ouderwetse speed metal op een frisse en professionele manier kunt neerzetten. Na afloop van het festival is er vanaf 22:00 uur een hardrock-afterparty in café De Stier. De voorverkoop is vandaag gestart.


www.openluchttheatereibergen.nl

Meer berichten