Wilma Leussink, Leussink Financieel Advies en Financieel-selfie.nl
Wilma Leussink, Leussink Financieel Advies en Financieel-selfie.nl

Leussink Financieel Advies, uw partner voor élk moment

Op 1 november 2018 is Wilma Leussink gestart met Leussink Financieel Advies en Financieel-selfie.nl. Een lang gekoesterde wens is hiermee werkelijkheid geworden. "Na vele jaren ervaring binnen financiële instellingen heb ik besloten mijn eigen bedrijf te starten. Nu kan ik de focus leggen op dat wat ik belangrijk vind: gespecialiseerd financieel advies geven waarbij de wens van de klant centraal staat. De nadruk leg ik op het ontzorgen en de begeleiding bij financiële vraagstukken."

Financieel en Fiscaal advies.
Bij Leussink Financieel Advies kunnen particulieren en zelfstandig ondernemers terecht voor financieel advies rondom wonen, inkomen, schenken en erven. Denk hierbij ook aan vragen met betrekking tot de hypotheek, verzekeringen, pensioenen, sparen en beleggen.  Fiscaal advies is hier onlosmakelijk aan verbonden. Ook voor hulp bij het invullen van belastingformulieren kan men bij Leussink Financieel Advies terecht. Hierbij zal Wilma u voorzien van tips of advies.

Financieel Echtscheidingsadvies
Een echtscheiding, in goed overleg, is snel geregeld. Verdeling van vermogen en pensioenen zijn, naast alimentatie en een zorgplan voor de kinderen, vaak de belangrijkste onderwerpen. Wilma is register financieel echtscheidingsadviseur (RFEA) en daarmee in staat dit goed en zorgvuldig in een convenant te verwerken. Ook krijgt men direct meer duidelijkheid of één van beide partners na de scheiding in de eigen woning kan blijven wonen.

Financieel-selfie.nl
Inzicht en advies over het complexe samenspel van inkomen, pensioen, vermogen, hypotheek, voorzieningen en belastingen.

Met een Financieel-selfie wordt, na een uitgebreide inventarisatie, de huidige en toekomstige financiële situatie in beeld gebracht. Er wordt stilgestaan bij wensen en doelen die in meerdere scenario's worden uitgewerkt. Dit allemaal teruggebracht naar te besteden inkomen. Naast fiscale optimalisatie geeft dit zekerheid bij belangrijke beslissingen.

"Iedereen heeft recht op een zo optimaal mogelijke inrichting van zijn/haar financiële toekomst. Met passie voor het vak en oog voor detail adviseer ik over financieel gunstige aanpassingen of oplossingen. Hoe prachtig is het als op eenvoudige wijze besparingen gerealiseerd kunnen worden of wensen financieel verwezenlijkt kunnen worden. Dat gun ik iedereen!"

Ook voor werkgevers
Een Financieel-selfie maakt onderbouwde keuzes bij eerder stoppen met werken, of deeltijdpensioen mogelijk. Een Financieel-selfie geeft financieel loopbaan advies en neemt de onzekerheid weg. Steeds meer werkgevers bieden hun werknemers dit aan. Heeft een werknemer financiële vraagstukken of onzekerheden, dán biedt budget coaching uitkomst.

Kennismaken met Leussink Financieel Advies? Kom 19 januari van 16.00 tot 19.00 uur naar mijn open huis. Of bel voor een vrijblijvende afspraak.

Leussink Financieel Advies
Wilma Leussink FFP RFEA
Loolaan 20
7261 HT Ruurlo

Telefoon: 0573-454145
e-mail: info@leussinkfinancieeladvies.nl
website: www.leussinkfinancieeladvies.nl
www.financieel-selfie.nl

Meer berichten