iPad-vervolgcursus bij Careaz Jw Andriessen

BORCULO - Vanwege te weinig aanmeldingen is de vervolgcursus voor senioren die met hun iPad met de tijd mee willen gaan, verschoven van januari naar eind februari. In vier middagen wordt bij Careaz J.W. Andriessen in kleine groepjes alles rustig uitgelegd en geoefend.

De cursus heeft aandacht voor gratis programma's als Buienradar, Pinterest, Facebook, etc. en hoe deze te installeren,de krant lezen met en zonder abonnement,internetbankieren,foto's maken, bewerken, afdrukken en versturen,ook het gebruik van een mobiele telefoon met onder andere Whatsapp komt aan de orde.

In 2019 gaat de vervolgcursus na voldoende aanmeldingen van start in:Borculo bij Careaz J.W. Andriessen aan de Koppeldijk 40, groep van vijf tot maximaal acht personen. De cursus is telkens op maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur, op 18 en 25 februari en 4 en 11 maart 2019. Kosten per cursus zijn 50,50 euro. Deelnemers nemen zelf hun tablet mee of krijgen er tijdens de lessen één in bruikleen (het apparaat kan niet mee naar huis worden genomen).

Men kan voor aanmelding of meer informatie terecht bij Mijnie Bannink van Careaz J.W. Andriessen. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (0545) 25 11 00 of per e-mail m.bannink@careaz.nl.

Meer berichten