Eetcafé in Het Hof

Algemeen

BORCULO - Donderdag 17 januari kan er weer lekker worden gegeten in het Eetcafé in Ontmoetingscentrum Het Hof aan de Hoflaan 5 in Borculo. Het Eetcafé is voor senioren, ouderen en alleenstaanden.

Op deze dag worden de deelnemers om 12.00 uur verwacht in de ontmoetingsruimte van Het Hof waar ze eerst samen een drankje kunnen drinken, waarna zij om 12.30 uur aan tafel kunnen voor het diner. Het viergangendiner kost elf euro per persoon inclusief een drankje te voldoen vooraf of na afloop. Reserveren is noodzakelijk en kan tot en met dinsdag 15 januari; inwoners van Berkelland hebben voorrang. Het menu bestaat uit: knolselderijsoep, tortellini met tomatensaus, saucijs, groente- en aardappelgarnituur en als toetje chocolade- met vanilleroomvla. Met eenvoudige dieet wensen kan rekening worden gehouden; gelieve dit bij opgaaf te vermelden.
De volgende datum voor het Eetcafé is donderdag 14 februari. Voor reservering of meer informatie over het Eetcafé kan men contact opnemen met Jos Holweg van Betula welzijnsdiensten, tel. 0545 – 469999.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant