Nieuwjaarsmiddag Zonnebloem Geesteren/Gelselaar

Algemeen

GEESTEREN/GELSELAAR - Het bestuur van de Zonnebloem afdeling Geesteren-Gelselaar begint het jaar een Nieuwjaarsbijeenkomst op woensdag 9 januari in dorpshuis De Zunnekamp in Geesteren, vanaf 14.30 tot ongeveer 17.00 uur. Onder het genot van een kop koffie of thee met een nieuwjaarsrolletje is er allereerst de gelegenheid om aan iedereen de beste wensen over te brengen voor 2019.

Daarna wordt het programma vervolgd. De aanwezigen gaan terug in de tijd. Velen herinneren zich vast nog wel de trekharmonica, welke vroeger bij menig feest ter opluistering aanwezig was. Vandaag kan men weer eens genieten van de klanken van dit oude instrument, natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje.

Linie Esselink, Bertus Groot Wesseldijk en Derk Beltman toveren vele oude melodietjes uit de trekharmonica's, die velen bekend in de oren zullen klinken en naar hartenlust mogen worden meegezongen. Tussendoor leest Rikie Groot Wesseldijk anekdotes en gedichten voor. Aan het eind van de middag is er voor iedere bezoeker een kop soep en een broodje

Om een en ander te bekostigen vragen we een bijdrage van vijf euro per persoon. Men kan zich aanmelden bij de gebruikelijke adressen: voor Gelselaar: Loura Ruiterkamp, tel. 481374 of voor Geesteren: Jannie Kreunen tel. 481421. Wie geen vervoer heeft, kan dit even melden. De Zonnebloem zorgt dat vervoer geregeld wordt, zodat het geen belemmering behoeft te zijn om deel te nemen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant