Afbeelding

38ste OVM-DEO-loop verloopt prima

Algemeen

RUURLO - Bijna 270 crossloopliefhebbers, onder wie een veertigtal jeugdige lopers, en acht prijswinnaars: de 38ste editie van de OVM-DEO-loop heeft weer veel sportplezier gebracht.

Onder de licht winterse omstandigheden van zaterdag 15 december streden de crossslopers fanatiek om de eerste plaatsen in de verschillende afstandsklassen. Ondanks de gure wind stonden er ook langs het parcours fans om de lopers aan te moedigen.
Bij de jeugdloop van 1,6 km waren Lars Meinen uit Aalten en Karlijn Heutinck uit Beltrum het snelste. Alle jeugdige deelnemers ontvingen van de organisatie een mooie herinneringsmedaille.
Bij de volwassenen wonnen bij de dames Noa Nijland uit Borculo (4,6 km), Wendy Mullink uit Doetinchem (9,1 km) en Linda Stronks-ter Haar uit Aalten (12,7 km). Bij de mannen waren het Guus Beking uit Tonden (4,6 km), Jorn Geerligs uit Borculo (9,1 km) en Marco Rutgers uit Doetinchem (12,7 km) die met de eerste prijs naar huis gingen.
Na de finish konden de deelnemers weer op krachten komen met een kopje bouillon en een appel of banaan. Ook in de kantine bleef het na afloop nog lang gezellig.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant