De belangstelling voor de snerttraining was groot. Foto: Jaime Lebbink
De belangstelling voor de snerttraining was groot. Foto: Jaime Lebbink

Snerttraining DEO-jeugd weer groot succes

RUURLO - Een mooie traditie bij voetbalvereniging DEO in Ruurlo, de snerttraining als laatste training voor de winterstop. Vorig jaar moest deze door de slechte weersomstandigheden naar februari verplaatst worden, maar dit seizoen kon het gezellige evenement nu gewoon weer op de geplande dag plaatsvinden, op donderdag 13 december. Ruim 220 kinderen, ouders en vrijwilligers waren aanwezig voor de jeugdsnerttraining, en ook de seniorensnerttraining kon op grote belangstelling rekenen.

Christiaan Diepenbroek, de trainer van DEO 1, opende met een kleine toespraak het parcours zodat iedereen wist wat hij of zij moest doen. Het was koud, gelukkig vroor het niet, maar omdat iedereen zo fanatiek was, merkten de kinderen het niet eens. Na afloop ontvingen de deelnemers een mooi certificaat.
Tijdens de snerttraining was er voor de ouders heerlijke erwtensoep en genoten de kinderen van een snack en een frietjes. En er werd gesmuld. Er ging maar liefst zo'n vijftig liter snert doorheen, er werd ruim veertig kilo patat gebakken en 250 stukken frikandel en 250 kipnuggets vonden hun weg naar de aanwezigen in de kantine. Het aantal liters ranja was niet eens bij te houden.

Meer berichten