Foto:

JO11-1 VV Ruurlo najaarskampioen

RUURLO - Het duurde net iets langer dan verwacht, maar uiteindelijk is het eerste jongensteam van onder elf jaar van voetbalvereniging Ruurlo toch kampioen geworden.

Na acht overwinningen op rij werd het veroveren van de titel eigenlijk al verwacht in de uitwedstrijd tegen AZC uit Zutphen. In deze zinderende en spannende wedstrijd bleef het wonderbaarlijk genoeg echter 0-0. Ondanks de vele aanmoedigingen van de meegereisde supporters lukte het de jongens niet om de bal in het goal te krijgen. Hierdoor kwamen ze één punt tekort met als gevolg dat de confetti en de kinderchampagne onaangetast weer mee terug moesten naar Ruurlo.
Vorige week was de herkansing, thuis tegen de jongens van SDOUC. In een mooie wedstrijd werd het een verdiende 2-0 overwinning waardoor het kampioenschap een feit was. Al met al een dik verdiende prijs met negen overwinningen, een gelijkspel, bij vlagen zeer mooi voetbal en een doelsaldo van bijna plus vijftig. Na afloop was het groot feest onder de douche, met kinderchampagne en confetti en werden de leiders op een warme douche getrakteerd. Net als het kampioenschap smaakten de aangeboden frikandellen en patatjes in de kantine naar meer.

Meer berichten