Afbeelding

JO17 team SVBV ongeslagen kampioen

Algemeen

BARCHEM - Door een 11-0 overwinning op hekkensluiter DZC '68 JO17 uit Doetinchem is zaterdag 8 december het JO17 team van voetbalvereniging SVBV uit Barchem kampioen geworden. De Barchemers zetten al hun competitiewedstrijden om in winst en eindigden zo met het maximaal aantal haalbare punten.

In de eerste helft van de slotwedstrijd wist SVBV maar drie keer het net van de tegenstander te vinden. Na de rust was de tegenstand echter gebroken en kon de score uitgebouwd worden tot 11-0.
De wedstrijd in Barchem werd door een groot aantal ouders, vrienden en bekenden bijgewoond. Zij waren er getuige van dat na het behalen van het kampioenschap alle spelers als herinnering een medaille kregen uitgereikt. Nadat de spelers zich tegoed hadden gedaan aan een speciale feesttaart werd er met stoomtram Bello een ere-rit door Barchem gemaakt.