Obelink Vrijetijdsbeurs op 27, 28 en 29 december

WINTERSWIJK - Ieder jaar houdt Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk na Kerstmis de Obelink Vrijetijdsbeurs. Drie dagen lang kan iedereen daar genieten van een uitgebreid programma en informatie over campings en vakantieparken uit onder andere Duitsland, Denemarken, Spanje, Oostenrijk en Frankrijk. De Obelink Vrijetijdsbeurs is dé plek voor kampeerders om zich te oriënteren voor het volgende kampeerseizoen, met ruim tachtig stands, live muziek, lekker eten en vermaak voor de kinderen

Campings en vakantieparken uit maar liefst zeven landen presenteren zich tijdens de Obelink Vrijetijdsbeurs. Bezoekers kunnen tegelijkertijd van de livemuziek in de winkel en in het restaurant genieten, ze pakken de nieuwste ACSI kampeergids mee en kunnen proeven van de glühwein en de streekproducten.

Restaurant
De Obelink Vrijetijdsbeurs is niet compleet zonder lekker eten. Om alvast in de vakantiesfeer te proeven, kan iedereen tijdens de Weber-demonstratie verschillende lekkere hapjes proberen. Of genieten van het speciaal samengestelde menu in het restaurant. Om de vrijetijdsbeurs ook voor kids leuk te maken is er iedere dag vermaak tussen 11.00 en 15.00 met onder andere schmink, een ballonnenclown of glittertattoos.
Naast het bezoeken van de gezellige Vrijetijdsbeurs voor jong en oud kunnen bezoekers uiteraard ook terecht op de afdelingen van de winkel om te shoppen. De specialisten staan voor iedereen klaar met advies en beantwoorden graag alle vragen.


De Vrijetijdsbeurs op 27, 28 en 29 december vindt plaats in de megastore aan de Misterweg 179 te Winterswijk. Op donderdag en vrijdag is de de beurs te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur,


www.obelink.nl

Meer berichten