Tweede Winter5maandse-tocht DOS Barchem

BARCHEM - De tweede wandeling van de 'Winter5maandse', de serie tochten die Wandelsportvereniging DOS Barchem in de wintermaanden organiseert, staat gepland voor zondag 16 december. Deelnemers kunnen kiezen uit vier afstanden: van zes tot 25 kilometer.

Deze tochten worden door de vereniging uitgezet in de omgeving van Barchem. Iedere maand een andere route met een eigen startlocatie. Tevens is er in iedere tocht een rustpunt dat door vrijwilligers van WSV DOS Barchem wordt gerund. De opbrengsten daarvan komen ten goede aan de vereniging.
Startlocatie is ditmaal Hotel Woodbrooke aan de Woodbrookersweg 1 in Barchem. De starttijden zijn: zes en tien kilometer van 10.00 tot 12.00 uur; vijftien kilometer tussen 9.00 en 11.00 uur en 25 kilometer tussen 9.00 en 10.00 uur. Deelname is voor leden van WSV DOS Barchem gratis. Het inschrijfgeld voor wandelaars die lid zijn van de wandelbond bedraagt 2,50 euro voor een enkele wandeltocht en 10 euro voor de gehele serie. Niet-leden betalen 3,50 euro voor een enkele wandeltocht en 15 euro voor de gehele serie. Een herinnering kost 1,50 euro.

Meer berichten