De acrogymnasten van Borchlo. Foto: Corine Vrieze
De acrogymnasten van Borchlo. Foto: Corine Vrieze (Foto: )

Acrogym Borchlo komt goed voor de dag

BORCULO - De Borculose gymnastiekvereniging Borchlo heeft zich tijdens de de Achterhoekse Oudejaars Cup op zondag 9 december uitstekend gepresenteerd. Aan deze jaarlijks terugkerende oefenwedstrijd in Varsseveld deden verenigingen uit Groenlo, Ruurlo, Varsseveld, Lichtenvoorde en Borculo mee.

De diverse acro-groepen van Borchlo konden terugkijken op een geslaagde middag. Het damesduo Elin en Janne werd tweede bij de E-jeugd. Bij de damesduo's E-junior eindigden Vienne en Alysse als vierde en Milou en Yrsa gingen er met een bronzen medaille vandoor. Lotte, Demi en Anniek pakten het goud bij de damesgroep E-senior, evenals Isolde, Anne en Esme bij de damesgroep D-senior.
Ook bij de damesduo's E-senior werd prima gepresteerd. Benthe en Marith waren goed voor een bronzen plak, Jette en Ylse werden vierde en Charis en Thess behaalden de zevende plaats. Bij de damesduo's D-junior scoorden Jils en Hester het hoogst: zij namen een gouden medaille mee naar huis. Deze prestaties voorspellen veel goeds voor het nieuwe acro-seizoen.

Meer berichten