'Levende Adventskalender'

RUURLO - De werkgroep van de kerken van Ruurlo/Barchem heeft dit jaar opnieuw een Levende Adventskalender georganiseerd. Vorig jaar heeft iedereen er veel plezier aan beleefd; zowel de gasten als de gastvrouwen/heren. Dit jaar hebben opnieuw veel mensen zich opgegeven om gasten op de koffie te willen ontvangen. Iedereen is welkom, het maakt niet uit wat men gelooft of niet gelooft, om elkaar te ontmoeten in de aanloop naar de kerst. De gesprekken gaan zoals ze gaan, er is geen thema, soms luchtig, soms dieper, net wat er op tafel komt. Op onderstaande adressen is iedereen hartelijk welkom en wordt men ontvangen voor een kopje koffie of thee en een gezellig samenzijn in de adventstijd. Iedereen wordt verzocht om ook eens in zijn omgeving te kijken of er iemand is, die wellicht ook plezier kan beleven aan zo'n ontmoeting, maar die het moeilijk vindt om alleen de stap te nemen om ergens binnen te stappen. Samen op stap gaan lukt dan vaak wel.

Op zondag is iedereen welkom in de Dorpskerk van 11.00 tot 12.30, Kerkplein 1 te Ruurlo. Op de andere dagen zijn de tijden in de ochtend van 10:00 tot 11:30 uur en in de middag van 14:30 tot 16:00 uur.

Het schema ziet er verder als volgt uit: woensdagochtend 12 december, familie Boulogne, Loolaan 66 te Ruurlo; woensdagmiddag 12 december, familie Bouwmeester, Beumersteeg 4 te Ruurlo.
Donderdagochtend 13 december, Rensenbrink, v. Tuyll v. Serooskerkenweg 38, Ruurlo; donderdagmiddag 13 december, familie Spronk, Lammerskampweg 12 in Ruurlo.
Vrijdagochtend 14 december, Dorpshuis, Dorpsstraat 74 in Ruurlo; vrijdagmiddag 14 december familie Scholten, Wiersseweg 52 in Ruurlo.
Zaterdagochtend 15 december, familie Hesselink-Winkelhorst, Nijverheidsstraat 8 in Ruurlo; zaterdagmiddag 15 december, familie Ras, Constantijnlaan 2 in Ruurlo.
Maandagochtend 17 december: familie Te Morsche, Borculoseweg 19 in Ruurlo; maandagmiddag 17 december: familie Oltvoort, Ruurloseweg 13 in Barchem.
Dinsdagochtend 18 december: familie Mik, v.Tuyll v.Serooskerkenweg 19 in Ruurlo; dinsdagmiddag 18 december: familiie Bouwmeester, Beumersteeg 4 in Ruurlo.
Woensdagochtend 19 december: familie Langelaar, Kroezelaan 4 in Ruurlo; woensdagmiddag 19 december: familie Mackaay, Boomgaard 13 in Ruurlo.
Donderdagochtend 20 december: familie Welle, Slootsdijk 18 in Ruurlo; donderdagmiddag 20 december: familie Knevel, Margrietlaan 10 in Ruurlo.
Vrijdagochtend 21 december: 't Dorpshuis, Dorpsstraat 74 in Ruurlo; vrijdagmiddag 21 december, familie Verlinden, Kamille 8 in Ruurlo.
Zaterdagochtend 22 december: familie Ras, Constantijnlaan 2 in Ruurlo; zaterdagmiddag 22 december: familie Scholten, Wiersseweg 52 in Ruurlo.

Voor vragen kan men terecht bij Christine Scholten, tel. 0573-491 494. In de volgende editie van het Achterhoek Nieuws vindt u het schema voor de laatste dagen van de Levende Adventskalender.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden