Extra plaatsen bij kerstdiner in Eetcafé

BORCULO - Donderdag 20 december is er weer een Eetcafé in ontmoetingscentrum Het Hof aan de Hoflaan in Borculo, dit maal in kerstsfeer. Voor dit kerstdiner zijn extra plaatsen beschikbaar. Het Eetcafé is voor senioren, ouderen en alleenstaanden. Onder leiding van de koks gaan de vrijwilligers dit kerstdiner op die dag voorbereiden en uitserveren.                                                                                                                                

Op deze dag worden de deelnemers om 12.00 uur verwacht in de ontmoetingsruimte van Het Hof waar ze eerst samen een drankje kunnen drinken, waarna zij om 12.30 uur aan tafel kunnen voor het kerstdiner.
Het kerstdiner kost elf euro per persoon inclusief drankje, te voldoen voor of na het diner. Reserveren kan van af heden tot en met dinsdag 18 november; inwoners van de gemeente Berkelland hebben voorrang.
Het kerstmenu bestaat uit: groentebouillon, champignonragoût met sterretjes, varkensrollade, groente- en aardappelgarnituur en als toetje roomijs met vruchtensaus. Met eenvoudige dieetwensen kan rekening worden gehouden, gelieve dit bij opgaaf te vermelden. Het volgende Eetcafé is donderdag 17 januari.
Info: Jos Holweg, tel. 0545 – 469999.

Meer berichten