DEO MO13. Foto: Jaime Lebbink
DEO MO13. Foto: Jaime Lebbink

Vv DEO zoekt enthousiaste meiden

DIJKHOEK - Binnen vv DEO staat het meiden- en vrouwenvoetbal op een belangrijke plaats. Want de ervaring is dat meisjes en vrouwen minstens net zo veel plezier beleven in het voetbal als jongens en mannen en dat deze meiden en vrouwen ook de sfeer binnen de vereniging verhogen.

DEO MO13 speelt nu in de najaarscompetitie 8 tegen 8. Dit doen ze met veel plezier en met zelfs nog kans op een kampioenschap. Dit is bij meer meisjes al opgevallen waardoor MO13 nu over twaalf speelsters beschikt.
Na de winterstop zal er op een heel veld gevoetbald worden, als elftal. MO13 kan nog wel wat speelsters extra gebruiken.
Meiden die het leuk lijkt om in een gezellig en fanatiek team te spelen bij een groeiende vereniging als DEO waarbij de doorgroei naar oudere meidenteams verzekerd is tot en met de dames, is welkom om - vrijblijvend - te komen kijken of meetrainen op een dinsdag- of donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.
Vanaf MO13 kunnen meiden bij DEO al in een meiden- of vrouwenteam voetballen en tot O12 kunnen de meiden in een gemengd team terecht. Dus ook meiden die jonger of ouder zijn kunnen zich aanmelden bij onze vereniging. Voor meer informatie kunnen zij contact opnemen met MO13 trainer/coach Michiel Koopman 06-48063410 (of mail: m.koopman@wsi-techniek.nl).

Meer berichten