Foto:

Tornax zoekt nieuwe volleyballers

RUURLO - Volleybal en gezelligheid. Dat zijn de troefkaarten waarmee de Ruurlose volleybalvereniging Tornax op zoek is naar nieuwe leden. Er zijn er al zo'n 170, die wekelijks in veel verschillende groepen fanatiek bezig zijn. Maar er is ruimte voor uitbreiding: met name bij de heren recreanten en bij de mini's, de groep vanaf vijf jaar.

Tornax telt momenteel een zestal damesteams, twee herenteams, drie recreantengroepen en een grote jeugdafdeling. Zij beoefenen elke week deze mooie sport. Naast fanatiek een balletje slaan is er ook veel gezelligheid binnen de club. Met jaarlijks een Eindejaarstoernooi en een afsluitend mixtoernooi is er ook tussen de verschillende groepen veel verbondenheid.
Bij heren recreanten van Tornax is plaats voor enthousiaste nieuwe leden. Van de huidige spelers zijn de meesten al jaren actief als recreatief speler. Sommige hebben in het verleden competitie gespeeld, maar bij deze groep gaat het vooral om het spelplezier, waarbij er uiteraard ook regelmatig een serieus balletje geslagen wordt. Deze herengroep heeft veel te bieden: naast wekelijkse trainingen op maandagavond nemen zij een paar keer per jaar deel aan toernooien en ook jet afsluitend uitje wordt zeer gewaardeerd. Wie daar graag aan mee wil doen en enige ervaring heeft met volleyballen kan op maandagavond langskomen en eventueel meteen een keertje meetrainen.
Mini volleybal is voor de kleintjes supercool om te doen! Voor de jonge jeugd vanaf vijf jaar heeft Tornax een dynamische volleybalvorm, namelijk Cool Moves Volley (CMV). Daarmee kan het spel gemakkelijk en stapsgewijs worden aangeleerd. De kinderen die Cool Moves Volley spelen hebben ook de mogelijkheid om mee te doen aan wedstrijden en toernooien. Om het te proberen mogen ze zelfs drie keer gratis meetrainen.
Voor meer informatie bezoek onderstaande website,
mail naar info@tornax.nl, of kom op donderdag tussen 16.15 en 19.00 uur langs in de sporthal 't Rikkenhage. Wie gymspullen meeneemt mag meteen meedoen.

www.tornax.nl

Meer berichten