Naast de nieuwste mode werden ook onder meer de nieuwste trend op fietsgebeid gepresnteerd. Foto: Jan Hendriksen.
Naast de nieuwste mode werden ook onder meer de nieuwste trend op fietsgebeid gepresnteerd. Foto: Jan Hendriksen. (Foto: )

Overdonderende belangstelling voor Trendshow

RUURLO – De toeloop voor de Trendshow van Teunissen Mode Ruurlo was vorige week donderdagavond in de Dorpskerk ongekend groot. Al ver voordat de deuren van de heringerichte kerk open gingen stonden er een groot aantal belangstellenden te wachten om naar binnen te kunnen. "Dit is super bijzonder. We zijn overdonderd. We hadden zo'n zeventig tot honderd mensen verwacht. Maar dit is wel heel bijzonder", zo verklaarde gastheer Rob Teunissen. Naar schatting bezochten bijna driehonderd belangstellenden, grotendeels vrouwen, de Trendshow.

Door Jan Hendriksen

"Het was een unieke uitdaging om in deze prachtige heringerichte kerk een 'event' te organiseren. Als je elkaar als buren zo kan steunen dan laat je dat niet liggen. De sfeer in de kerk is zo mooi geworden en leent zich bijzonder goed voor een modeshow als deze", zo verklaarde de Ruurlose ondernemer.

De Trendshow was de eerste commerciële activiteit in de nieuw heringerichte Dorpskerk na de talloze evenementen die in de heringerichte kerk eind september en begin oktober plaatsvonden in het kader van de openingsweken met als motto 'Drie weken feest'. En 'feest' werd het donderdagavond ook. De nieuwste trends op modegebied werden er door Teunissen Mode getoond. Van commentaar voorzien door Rob Teunissen zelf. In een inspirerende omgeving kreeg men een trendy modeshow met kleding, nachtkleding, brillen, kunst en tradefair, hairfashion en fietsen te zien. Aangekleed met bloemen en heerlijke proeverijen.

Modebeeld
De modellen, veelal uit Ruurlo, showden de kleurrijkste wintermode van dit seizoen. Er was veel aandacht voor 'funfur' ook wel kunstbont. Jassen in bijzondere kleuren en met een hoog aaibaarheidsgehalte. Er was uiteraard veel ruimte voor stoere casual kleding waarbij de jeans en leatherlook te zien zijn.

Grote truien en vesten, vooral in de nieuwe kleuren okergeel en fel groen worden gecombineerd met blouses en t-shirts, dit jaar ook in wijdere vormen. De mannen lieten aantrekkelijke combinaties zien van de verschillende modemerken die Teunissen Mode in de collectie heeft. De stoere look wordt gemixt met een cleaner en stijlvoller modebeeld. Kleurrijke jacks geven een vrolijk beeld in deze donkere dagen.

Het publiek werd erg enthousiast van de soms bekende mannequins en dressmen. Jorik, Henk, Ruben en Willem, Rita, Anne, Chantal, Brigitte, Marjolein, Gonneke en Angela werden in één klap bekend in Ruurlo en omstreken.

Aan de Trendshow werkten Lusanne Lingerie, Bloemen Groot Jebbink, Keurslager Kuenen, Mark Fokkink Tweewielers, Goed ARTig, Swift Hairfashion, Sven voor Ogen, café-restaurant-zalen De Keizerskroon en het VVV Ruurlo mee. Na afloop was er voor bijna iedere bezoeker een Goodiebag met daarin van elke deelnemende ondernemer een leuke attentie en kortingsactie. In vijftien Goodiebags waren door VVV Ruurlo Mooi in Ruurlo Cadeaubonnen ter waarde van tien euro 'verstopt'.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden