Kerstactie van Kerken Berkelland

RUURLO - Veel mensen waren verbaasd toen op 11 oktober de Gouden Televizier-Ring werd gewonnen door 'Beau five days inside'? Wie had dat gedacht, met twee kijkcijferkanonnen ('De Luizenmoeder' en 'Expeditie Robinson') als mede-kanshebber op deze publieksprijs.

De inkijk die Beau's programma gaf in het leven van mensen die het minder getroffen hebben maakte indruk. In de serie werd de kwetsbaarheid van ieder mens zichtbaar. Werkloosheid, scheiding, schulden, ziekte: het kan iedereen overkomen, zelfs de mensen die roepen: "Dat overkomt mij niet"… De Kerstactie van de gezamenlijke kerken in Berkelland haakt hierop in en is er voor inwoners van Berkelland die het financieel moeilijk hebben. Zij kunnen een levensmiddelenpakket ontvangen als steuntje in de rug, een teken van medeleven, dat ze gezien worden.
De Kerstactie mag rekenen op een brede groep van gevers die het financieel mogelijk maken om de pakketten te kunnen verstrekken. Gevers die beseffen dat het hen zelf ook kan overkomen, die de kwetsbaarheid van het leven (her)kennen en via de Kerstactie een steentje willen bijdragen. De gezamenlijke kerken verwelkomen elke bijdrage voor de Kerstactie op IBAN NL24 RABO 0135 653347 t.n.v. Stichting Kerstactie Kerken Berkelland. Meer informatie op de website,.

www.kerstactieberkelland.nl

Meer berichten